קרמשניט עם מוס פיסטוק
כך לוקחים קרמשניט ומשדרגים אותו בכמה רמות. אז קחו את המתכון יחד עם היצירתיות שלכם ותעשו משהו טוב
- גילה מוגמי
- ה' תמוז התשע"ז
גילה מוגמי
הכנת הבסיס:
לרדד מעט בצק עלים.
לחתוך למלבנים.
לעשות חורים עם מזלג.
לפזר אבקת סוכר.
להכניס לתנור עד שמשחים.
כשמוכן לתת לזה להתקרר ואז לזלף מוס.
למוס פיסטוק להקציף:
1 קצפת צמחית.
4 כפות פודינג וניל.
כף מחית פיסטוק.
כמה טיפות של תמצית פיסטוק.
1 סוכר וניל.
אופן ההרכבה:
שמים פס של קרמשניט, מזלפים את המוס ומכסים בשכבת קרמשניט ושוב מוס. להמשיך ככה כמה שכבות שרוצים (ניתן להוסיף בשכבות אגוזים, בוטנים, קוקוס, שוקולד וכו'...)
לפזר אבקת סוכר, וניתן לקשקש עם שוקולד או דברים אחרים.
בהצלחה
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות