כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

קרמשניט עם מוס פיסטוק

כך לוקחים קרמשניט ומשדרגים אותו בכמה רמות. אז קחו את המתכון יחד עם היצירתיות שלכם ותעשו משהו טוב

קרמשניט עם מוס פיסטוק
גילה מוגמי

 


הכנת הבסיס:

לרדד מעט בצק עלים.
לחתוך למלבנים.
לעשות חורים עם מזלג.
לפזר אבקת סוכר.
להכניס לתנור עד שמשחים.
כשמוכן לתת לזה להתקרר ואז לזלף מוס.

למוס פיסטוק להקציף:

1 קצפת צמחית.
4 כפות פודינג וניל.
כף מחית פיסטוק.
כמה טיפות של תמצית פיסטוק.
1 סוכר וניל.

אופן ההרכבה:

שמים פס של קרמשניט, מזלפים את המוס ומכסים בשכבת קרמשניט ושוב מוס. להמשיך ככה כמה שכבות שרוצים (ניתן להוסיף בשכבות אגוזים, בוטנים, קוקוס, שוקולד וכו'...)

לפזר אבקת סוכר, וניתן לקשקש עם שוקולד או דברים אחרים.

בהצלחה

קרמשניט פיסטוק מתכונים קינוח גילה מוגמי

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}