עוגת גבינה עם לבבות שוקולד
היא טעימה כמו עוגת גבינה קלאסית מצוינת ויש לה תוספת שעושה טוב על הלב. לבבות שוקולד יפים - לפינוק אמיתי
- מלכי וינברג
- ה' תמוז התשע"ז
החומרים לתבנית בקוטר 24 ס"מ.
בסיס:
150 גרם ביסקוויטים.
100 גרם חמאה מומסת.
3 כפות סוכר חום.
תערובת הגבינה:
750 גרם גבינה.
1 שמנת חמוצה.
200 גרם סוכר.
6 ביצים.
1 כפית ת. וניל.
40 גרם אינסטנט פודינג וניל.
לבבות שוקולד:
50 גרם שוקולד מריר.
2 כפות שמנת מתוקה.
1/4 כוס ממלית הגבינה.
אופן ההכנה:
1. טוחנים את העוגיות, מוסיפים סוכר וחמאה.
2. משטחים בתבנית ולמקפיא עד שתערובת הגבינה מוכנה.
3. מחממים תנור ל-150 ומניחים תבנית עם מים רותחים בתחתית התנור.
4. מקציפים חלבונים עם סוכר.
5. מערבבים בקערה נפרדת את שאר החומרים.
6. מאחדים קערות בתנועת קיפול.
7. שופכים על הבסיס.
8. ממיסים את השוקולד של הלבבות.
9. מוסיפים את השמנת המתוקה ורבע כוס של מלית הגבינה.
10. יוצקים עם כפית עיגולים מהשוקולד בצורת סיבוב. שני סיבובים וכפית אחת באמצע.
11. עוברים עם סכין באמצע העיגול בצורת סיבוב כדי ליצור את הלב.
12. אופים בתנור כשעה וחצי.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות