כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

עוגיות סיגר במילוי אגוזים

הן פריכות ונימוחות בפה, והעבודה הקשה פה היא להמתין 4 שעות עד שהבצק יתקרר. יתר העבודה קלה וכיפית והתוצאה טעימה להפליא

עוגיות סיגר במילוי אגוזים
גילה אלוש

 


לבצק:

2 חמאה.
1 כוס קצפת צמחית פרווה.
700 גרם קמח ( לפי הצורך).
2 חלמונים.

למלית:

3.5 כוסות אגוזים.
כוס סוכר.
2 סוכר וניל.
2 חלבונים.

אופן ההכנה:

לבצק:

ללוש את החומרים עד לקבלת בצק. אם דביק מדי יש להוסיף מעט קמח. לחלק ל-8 כדורים, להכניס למקרר לפחות ל-4 שעות.

למלית והרכבה:

במעבד מזון לגרוס אגוזים דק להוסיף סוכר+ סוכר וניל. לאחד עם החלבונים.
להוציא את כדורי הבצק רבע שעה לפני תחילת הרידוד.
לרדד כל כדור לעלה דק ובעזרת גלגלת שיניים לחלק ל-8 משולשים.
להניח מלית מהמילוי (חצי כף בערך) לאורך הצלעות החיצוניות ולגלגל לצורת סיגר.
לאפות בחום 160-170 מעלות - רבע שעה עד להזהבה קלה.
לבזוק א.סוכר ולהגיש.

עוגיות אגוזים מתכונים עוגיות סיגרים

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}