עוגיות סיגר במילוי אגוזים
הן פריכות ונימוחות בפה, והעבודה הקשה פה היא להמתין 4 שעות עד שהבצק יתקרר. יתר העבודה קלה וכיפית והתוצאה טעימה להפליא
גילה אלוש
לבצק:
2 חמאה.
1 כוס קצפת צמחית פרווה.
700 גרם קמח ( לפי הצורך).
2 חלמונים.
למלית:
3.5 כוסות אגוזים.
כוס סוכר.
2 סוכר וניל.
2 חלבונים.
אופן ההכנה:
לבצק:
ללוש את החומרים עד לקבלת בצק. אם דביק מדי יש להוסיף מעט קמח. לחלק ל-8 כדורים, להכניס למקרר לפחות ל-4 שעות.
למלית והרכבה:
במעבד מזון לגרוס אגוזים דק להוסיף סוכר+ סוכר וניל. לאחד עם החלבונים.
להוציא את כדורי הבצק רבע שעה לפני תחילת הרידוד.
לרדד כל כדור לעלה דק ובעזרת גלגלת שיניים לחלק ל-8 משולשים.
להניח מלית מהמילוי (חצי כף בערך) לאורך הצלעות החיצוניות ולגלגל לצורת סיגר.
לאפות בחום 160-170 מעלות - רבע שעה עד להזהבה קלה.
לבזוק א.סוכר ולהגיש.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות