צהרי שישי: הום פרייז משפחתי
יום שישי ארוך, כולם בבית ו...רעבים? קבלו מתכון שיגוון לכם את האווירה ואת ארוחת צהרי יום שישי. מתאימה כמובן לכל הזדמנות נוספת במהלך השבוע. הום פרייז
- גילה מוגמי
- ט"ו סיון התשע"ז
גילה מוגמי
החומרים:
לחתוך תפוחי אדמה לקוביות.
בקערה:
שמן זית.
פלפל גרוס.
מלח.
פפריקה.
רוטב צ'ילי.
שומשום.
אופן ההכנה:
לערבב הכל היטב.
לטיגון: לטגן את תפוחי האדמה עד שמזהיבים ואז לשפוך את הרוטב ולהקפיץ.
לאפייה: לשים את תפוחי האדמה בתוך קערה עם התבלינים ולהכניס למקרר למשך רבע שעה. לאפות עם נייר כסף מכוסה כ- 25 דקות ואז להוריד את הנייר ולתת לו עוד איזה רבע שעה כדי שיהיה קריספי.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות