כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

צהרי שישי: הום פרייז משפחתי

יום שישי ארוך, כולם בבית ו...רעבים? קבלו מתכון שיגוון לכם את האווירה ואת ארוחת צהרי יום שישי. מתאימה כמובן לכל הזדמנות נוספת במהלך השבוע. הום פרייז

צהרי שישי: הום פרייז משפחתי
גילה מוגמי

 


החומרים:

לחתוך תפוחי אדמה לקוביות.
בקערה:
שמן זית.
פלפל גרוס.
מלח.
פפריקה.
רוטב צ'ילי.
שומשום.

אופן ההכנה:

לערבב הכל היטב.

לטיגון: לטגן את תפוחי האדמה עד שמזהיבים ואז לשפוך את הרוטב ולהקפיץ.
לאפייה: לשים את תפוחי האדמה בתוך קערה עם התבלינים ולהכניס למקרר למשך רבע שעה. לאפות עם נייר כסף מכוסה כ- 25 דקות ואז להוריד את הנייר ולתת לו עוד איזה רבע שעה כדי שיהיה קריספי.

הום פרייז יום שישי גילה מוגמי מתכונים

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}