כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

לכל אירוע ולכל שבת חגיגית: גביניות

מתכון קל ומהיר להכנת גביניות רכות, טעימות ומפנקות. לכל אירוע חגיגי ולכל פינוק משפחתי

לכל אירוע ולכל שבת חגיגית: גביניות
רחל כהן

 


החומרים לבצק

ארבע וחצי כוסות קמח.
400 גרם חמאה רכה.
שמנת אחת.

ללוש ולקרר כשעה.

החומרים למילוי

חצי קילו גבינה.
שמנת חמוצה.
לסנן או להשתמש עם גבינה יותר יבשה.

להוסיף:
ביצה אחת.
חלמון.
חצי כוס סוכר.
סוכר וניל.
כף אינסטנט פודינג וניל.

ההכנה:

לרדד את הבצק דק, לחתוך לריבועים בגודל 6 ס"מ בערך.
מניחים במרכז כל ריבוע מעט מילוי, מכניסים לתבנית מאפינס ואופים עד להשחמה יפה - כעשרים וחמש דקות.
לפזר אבקת סוכר וליהנות.

 











גביניות מתכונים אוכל רחל כהן מתכון חלבי

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}