קנלוני קישואים במלית פיצה / שף ציפי כהן
קנלוני קישואים במלית פיצה / שף ציפי כהן
- כתבה אינפורמטיבית
- כ"ט אייר התשע"ז
זמן הכנה 20 דקות, 4-5 מנות
הרכיבים:
2 קישואים בינוניים
שמן זית
250 גרם גבינה צהובה מגורדת 28% נֹעם
100 גרם גבינת קרם שמנת 5% טרה
100 גרם קוטג' 5% טרה
25 גרם רסק עגבניות
כף תבלין לפיצה
שן שום
כף קטשופ
מלח ופלפל
טבעות זיתים
אופן ההכנה:
פורסים את הקישואים לאורכם לפרוסות בעובי חצי ס"מ.
מורחים שמן זית על מחבת פסים ומחכים עד שהמחבת לוהטת.
מטגנים את הקישואים משני הצדדים עד להזהבה ומניחים בצד.
להכנת רוטב הפיצה:
מערבבים רסק עגבניות, שן שום, תבלינים וקטשופ.
טוחנים בבלנדר מוט. על כל פרוסה מפרוסות הקישואים
המטוגנים מורחים שכבה דקה של גבינת שמנת וקוטג'
ומעל רוטב פיצה. מפזרים פתיתי גבינה צהובה מגורדת
וטבעות זיתים. מגלגלים את הרצועות ומסדרים בתבנית אפייה.
אופים ב-180 מעלות 15-10 דקות, עד שהגבינה מבעבעת.
לגיוון: למלית גבינה מוקרמת, מוותרים על רוטב הפיצה
ומוסיפים שום כתוש לגבינה.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות