י"ד חשון התשפ"ה
15.11.2024

עוגת פחזניות - טעימה במיוחד

מתכון לעוגת פחזניות טעימה ברמות קשות - במסגרת מבצע שבועות של 'לובי נשי'

עוגת פחזניות - טעימה במיוחד
שיינדי ברנט

 


לבצק הפריך:(מספיק ל2 כמויות)

300 גרם קמח.
200 גרם מרגרינה.
100 גרם סוכר.

לעבד הכל במיקסר עם וו גיטרה עד שנוצרים פירורים ואז להוסיף ביצה אחת.
לעבד לבצק אחיד לשטח לצפות בניילון נצמד ולהכניס למקרר לחצי שעה.
לחמם תנור ל-180 מעלות.
לרדד ולשים על תבנית קפיצית של פאי.
לאפות אפייה עיוורת כ-25 דקות או עד שמשחים ולקרר.

קרם פטסייר:

500 מ"ל חלב.
להביא לרתיחה.
בינתיים לערבב:
4 חלמונים.
100 גרם סוכר.
40 גרם קורנפלור.
לערבב.
כשהחלב רותח לשפוך קצת על תערובת החלמונים להשוואת טמפרטורות. לשפוך הכל חזרה לסיר ועל אש נמוכה לערבב. לא להפסיק עד שמסמיך.
להעביר לקערה שטוחה ולקרר במקרר.

לפחזניות:

500 מ"ל מים.
200 מ"ל שמן.
20 גרם סוכר.

להרתיח ולהוסיף בבת אחת 300 גרם קמח.
לערבב מהר ולהעביר למיקסר עם וו גיטרה ולהוסיף בערך 5-6 ביצים אחת אחת, וכל פעם לבדוק שהבצק לא נוזלי מידי אבל גם לא קשה מידי. בודקים עם שתי אצבעות ששמים ביניהן בצק - פותחים אותן, אם זה נמתח כמו מקור של ציפור זה מעולה.

להעביר לשקית זילוף ולזלף פחזניות קטנות.
להכניס לתנור שלומם מראש על 170-180 מעלות ולחכות שיאפה. לא לפתוח לפני הזמן אחרת הפחזניות נופלות. צריך לחכות בערך 40 דקות.

מילוי:

שמנת מתוקה.
כוס חלב.
חב' פודינג.
להקציף לקצף יציב ולמלא את הפחזניות.

הרכבה:

בצק פריך.
בתוכו קרם פטסייר שקיררנו. אחרי הקירור לטרוף אותו שוב עם מטרפה ולשפוך על הבצק.
מעל להניח את הפחזניות איך שבא לכם.

להכין גנאש שוקולד מריר:

200 גרם שוקולד קצוץ.
200 מ"ל שמנת מתוקה.
להרתיח את השמנת, לשפוך על השוקולד, לערבב עד להמסה ולשפוך על הפחזניות.

מעל לפזר קרוקנ

מבצע שבועות לובי נשי עוגת פחזניות שיינדי ברנט מתכונים

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}