עוגת קפה מושלמת
מתכון לעוגת קפה מושלמת במסגרת מבצע שבועות של 'לובי נשי'
- נעה מעודה, מבצע לובי נשי
- כ"ט אייר התשע"ז
- 1 תגובות
נועה מעודה
טורט קפה:
4 ביצים מופרדות.
קורט מלח.
150 גרם סוכר.
כפית נס קפה מגורען.
1/2 כפית תמצית וניל.
5 גרם אבקת אפיה.
לסירופ קפה:
180 מ"ל מים.
150 גרם סוכר.
כפית נס קפה מגורען.
כף ליקר קפה.
לקצפת מייפל:
375 מ"ל שמנת מתוקה.
2 כפות סירופ מייפל.
כפית אינסטנט פודינג וניל.
אופן הכנה:
טורט: להקציף החלבונים עם המלח ולאחר מכן להוסיף הסוכר. במקביל, חלמונים, נס קפה ווניל ושופכים לקצף ומערבבים בעדינות.
מנפים פנימה הקמח ואבקת האפיה ומערבבים עד שנוצרת תערובת אחידה.
שמים בתבנית קפיצית גודל 24 ובתנור עד שאפוי.
סירופ: בסיר על הגז מים, סוכר ונס קפה - כשמתקרר לשפוך על העוגה.
ניתן לחלק את העוגה ל-3 ובכל קומה לשפוך סירופ.
להכין הקצפת עם המייפל ואינסטנט פודינג ולשים על העוגה ב-3 שכבות ומעל לזלף וגם מסביב.
אפשר מעל לקשט עם סירופ המייפל.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות