חומרים
• 1 קופסא בייבי הרבס ( תערובת עלים צעירים)
• 1 חב‘ טוב טעם
• 1 יח‘ סלק מבושל, מקולף וחתוך לרבעים או 1 יח‘ סלק בוואקום חתוך לרבעים
• 2 כפיות קצח
• 2 כפיות סומק
• 1 כפית פירורי לחם
לרוטב
• 2 כפיות חרדל דיזון
• 3 כפות שמן זית
• מיץ מחצי לימון
• 1 כפית חומץ בלסמי
• 1 כף סירופ מייפל
• מעט מלח
אופן הכנה
הרוטב
1. מערבבים היטב את כל החומרים, עד קבלת נוזל אחיד ושופכים על המנה
המנה
1. מערבבים בקערה את גבינת טוב טעם עם הקצח, פירורי הלחם והסומק ויוצרים כדורים קטנים ( כמו פלאפל )
2. מניחים בקערת הגשה את עלי הבייבי, מניחים את רבעי הסלק על העלים ויוצקים עליהם את הרוטב
3. מוסיפים לסלט את כדורי הגבינה ומגישים
המלצת השף
להגיש את המנה בליווי טוסטונים מבגט
באדיבות שף מחלבת טרה ברק חי חורש
למתכון נוסף>>
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות