עוגת שוקולד קפה מדהימה
שפרה אהרונוב, מומחית בתחום הבישול והאפיה, משתפת אותנו בגרסה שלה לעוגת שוקולד קפה שצוברת מחמאות בכל פעם שהיא עולה על שולחן. נסו גם אתם בבית
- שפרה אהרונוב
- כ"ה אייר התשע"ז
- 1 תגובות
פרוסת עוגה - גרסה ללא זיגוג חמאת בוטנים
לחמם תנור מראש 180 מעלות
החומרים לבצק:
2.5 כוסות קמח.
1/2 כוס סוכר.
3/4 כוס שמן.
1 ביצה.
1 סוכר וניל.
לאפות 7-10 דקות.
לשוקולד קפה:
1/2 כוס סוכר.
1/2 כוס שמן.
1/2 כוס קמח.
2 ביצים.
1/4 כפית מלח.
כוס שוקולד צ׳יפס.
כפית ת.וניל.
3 כפות נס קפה.
אופן ההכנה:
שופכת על הבצק ומכניסה לאפיה בחום 180 מעלות למשך 25 דקות בדיוק.
אחרי האפיה -
ממיסה בסיר:
200 גרם שוקולד מריר.
1/2 ריצ׳.
ושופכת מעל העוגה.
לזגג מלמעלה חמאת בוטנים - מי שאוהבת.
הכותבת היא מעצבת בארים יפהפיים ומו"ל חוברות בתחום הבישול והאפיה.
בתמונה: עוגה לפי המתכון, בזיגוג חמאת בוטנים
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות