עוגת גבינה משובחת - ללא אפיה
כולנו מחפשים עכשיו מתכונים לקראת חג השבועות אז הנה קבלו לאוסף עוד מתכון משובח הישר ממטבחה של מלכי וינברג
- מלכי וינברג
- כ"א אייר התשע"ז
- 2 תגובות
מלכי וינברג
החומרים לתחתית:
-300 גרם ביסקויטים.
-2 שקית סוכר וניל.
-חמאה ממוסת.
אופן הכנה:
לפורר את הביסקויטים.
לערבב בבלנדר את הבסקויטים, החמאה המומסת ואת סוכר הוניל.
לשטח בתבנית עגולה קוטר 28.
ולהקפיא למשך 1/2 שעה.
מלית:
-500 גרם קצפת צמחית.
-חבילת אינסטנט פודינג וניל.
-500 גרם גבינה לבנה.
-שמנת חמוצה.
-חצי כוס סוכר.
-שוקולד חלבי לבן מגורד.
אופן הכנה:
להקציף קצפת צמחית עם פודינג וסוכר.
(אני אוהבת להשתמש בקצפת הצמחית הסמיכה ואז מוסיפה במקום מים חלב).
בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה, השמנת והשוקולד הלבן.
מאחדים קערות. משטחים על הבסקויטים.
מקפיאים כ- 4 שעות.
קרם:
ממיסים ריבת חלב ומשטחים מעל העוגה.
בהצלחה!
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות