קינוח שערות קדאיף עם פיצוחים וסירופ מייפל
שהמראה היוקרתי לא יטעה אתכם ובוודאי שלא יבהיל אתכם: זה רק נראה מסובך, אבל אפשרי בקלות להכנה. תהנו מכל ביס
חני מרגי
את שערות הקדאיף אני מערבבת בקערה עם מחמאה מומסת או שמן וקצת אבקת סוכר.
מערבבת היטב עד שכל השערות מצופות שמן.
מניחה בתפניות אישיות חד פעמיות או כוסות סופלה - מסדרת יפה עם הידיים שיקבל את צורת הכוס.
אופה בחום 180 מעלות עד שמזהיב יפה - בזהירות שלא יישרף.
מוציאה מהתנור.
שמה בסיר:
כוס סירופ מייפל.
50 גרם מחמאה.
רבע כוס סוכר חום.
שלוש כפות ריצ' פרווה.
מביאה הכל לרתיחה ומערבבת בפנים:
פיסטוק, פקאן, אגוזי מלך, אגוזי לוז, שקדים פרוסים וכל מה שאתם אוהבים - קצוץ גס.
מערבבים עם המלית מייפל.
שמים בכל כוס קדאיף כף גדושה אגוזים ורוטב ואופים במשך כרבע שעה, שהרוטב יבעבע והאגוזים ישחימו מעט.
תהנו!
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות