קינוחי כוסות: ג'לי ומוס מנגו
לאוהבי המנגו, הקינוח הזה בדיוק בשבילכם: גם ג'לי מנגו וגם מוס מנגו - יש יותר מנגו מזה? קינוחי כוסות יפים, צבעוניים ומתוקים
- לימור פרנקו
- י"ט אייר התשע"ז
לימור פרנקו
החומרים:
לג'לי:
אננס משימורים או טרי חתוך לקוביות.
חצי כוס סוכר.
חצי כוס מחית מנגו קפואה או חצי כוס מנגו טחון.
כוס מיץ מנגו.
15 גרם מסת ג'לטין מוכן.
למוס:
150 ג' מחית מנגו.
100 ג' מיץ מנגו.
2 ביצים.
חצי כוס סוכר.
300 גרם קצפת מוקצפת למרקם יוגורט.
אופן הכנה:
לג'לי:
בקלחת (סיר עם ידית) נניח את קוביות האננס, מחית מנגו, מים וסוכר ונבשל עד שהסוכר נמס. ממש כמה דקות.
נוסיף את מסת הג'לטין ונערבב היטב.
נקרר לטמפרטורת החדר וניצוק לכוסיות.
מקררים להתיצבות.
למוס:
בבן מארי נבשל את הביצים, סוכר, מחית מנגו והמיץ עד להסמכה.
נקרר לטמפרטורת החדר ונקפל לקצפת.
ניצוק מעל הג'לי.
נקרר היטב.
נקשט כיד הדמיון.
בהצלחה
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות