עוגת שוקולד מצוינת עם קרם גנאש
המתכון לעוגה הבאה, הוא של ברכי כהן בביצועה של גילה - פשוט וקל להכנה, שווה לכל עוגת בסיס שתרצו להכין, או כעוגה בפני עצמה. בסוף המתכון יש פירוט ממה עשויה התמונה שנראית במתכון
- גילה מוגמי
- כ"ט ניסן התשע"ז
גילה מוגמי
המצרכים:
1 וחצי כוסות קמח.
1 וחצי כוסות סוכר.
3 ביצים.
1 כוס שמן.
1 כוס מים.
3 כפות קקאו.
3 כפות אבקת פודינג וניל.
1 כף רום.
1 כף נס קפה.
1 אבקת אפיה.
אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים היטב.
לשפוך לתבנית 26.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
כשהעוגה מוכנה להכין את הגנאש:
להמיס בסיר על אש קטנה חבילת שוקולד מריר, כשנמס להוסיף 1 שמנת מתוקה ריצ' ולערבב עד שמסמיך מעט.
לשפוך על העוגה ולפזר סוכריות.
בהצלחה
קישוט העוגה:
מה שאתם רואים בתמונה זו העוגה לפי המתכון, מונחת בתוך קערת שוקולד מצופה בקצפת ומעליה זילוף פרחים.
השלט של השם והמספר בראש העוגה - הם בצק סוכר. האותיות משוקולד.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות