חומרים
• 1 חבילת פסטה פנה
• 1 גביע קוטג' טרה 5% -הקוטג' היחיד מ100% רכיבים טבעיים
• 150 גרם גבינה צהובה מגורדת 28% "נעם" של טרה
• 250 גרם גבינה לבנה \ שמנת חמוצה מסדרת טוב טעם של טרה
• 5 יח' ביצים
• מלח גס ופלפל שחור גרוס
לשימון התבנית
• 50 גרם חמאה מסדרת "טוב טעם" של טרה, מומסת
להקרמה
• 50 גרם גבינה צהובה מגורדת 28% "נעם" של טרה
________________________________________
אופן הכנה
1. מחממים סיר עם מים עד לרתיחה ומבשלים את הפסטה למשך 6 דקות, מסננים ומעבירים לקערת ערבוב
2. מוסיפים את כל שאר החומרים ומערבבים היטב
3. משמנים את התבנית בחמאה ומעבירים את התערובת לתבנית, מפזרים מעל את הגבינה הצהובה להקרמה
4. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כשעה
המלצת השף
לקבלת פשטידה יציבה יותר ניתן להוסיף לתערובת הגבינות והפסטה שתי כפות פירורי לחם
להגיש את הפשטידה בליווי יוגורט עיזים
ניתן להוסיף שן שום קצוצה ומעט צ'ילי גרוס לתערובת הפשטידה
להורדת קופון קנייה קוטג' טרה לחצו כאן>>
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות