י"ג חשון התשפ"ה
14.11.2024

אצבעות בטטה אפויות

יצירתיות היא שם המשחק: אצבעות בטטה אפויות יכולות להיות תוספת מקורית או לבא כנשנוש מעניין

אצבעות בטטה אפויות
רונית כהן

 

המצרכים:

בטטה.
2 ביצים.
תבלינים: פפריקה מתוקה, פלפל ומלח.
פירורי לחם.
פירורי לחם עם שומשום - למי שאוהב.
שמן קנולה.

ההכנה:

חותכים את הבטטה לרצועות בינוניות - אפשר להעלות את הכמות לפי מספר הבטטות שרוצים כמובן.
טורפים ביצים עם פפריקה מתוקה, מלח ופלפל.
מערבבים בצלחת פירורי לחם עם שומשום, מעט מלח ופירורים זהובים.
מרפדים תבנית בנייר אפיה משומן מעט.
טובלים רצועות בטטה בביצה ומצפים בפירורי לחם כמו שניצל.
מתיזים מעט שמן קנולה.
אופים בחום גבוה כ- 30 דקות.

אצבעות בטטה בטטה אפויה נשנושים מתכונים מתכון לבטטה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}