אצבעות בטטה אפויות
יצירתיות היא שם המשחק: אצבעות בטטה אפויות יכולות להיות תוספת מקורית או לבא כנשנוש מעניין
- רונית כהן
- כ"ד ניסן התשע"ז
רונית כהן
המצרכים:
בטטה.
2 ביצים.
תבלינים: פפריקה מתוקה, פלפל ומלח.
פירורי לחם.
פירורי לחם עם שומשום - למי שאוהב.
שמן קנולה.
ההכנה:
חותכים את הבטטה לרצועות בינוניות - אפשר להעלות את הכמות לפי מספר הבטטות שרוצים כמובן.
טורפים ביצים עם פפריקה מתוקה, מלח ופלפל.
מערבבים בצלחת פירורי לחם עם שומשום, מעט מלח ופירורים זהובים.
מרפדים תבנית בנייר אפיה משומן מעט.
טובלים רצועות בטטה בביצה ומצפים בפירורי לחם כמו שניצל.
מתיזים מעט שמן קנולה.
אופים בחום גבוה כ- 30 דקות.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות