פשטידת ירקות טעימה במיוחד
פשטידה טעימה במיוחד, כזו שלוקחים חתיכה קטנה לטעום ואז חותכים עוד אחת קטנה כדי ליישר והסוף ידוע מראש • תפוחי אדמה, בצל מטוגן וקוביות בטטה ומעל כרובית מוקפצת בשום ושמן זית
- אושרית אברג'יל
- כ"ב ניסן התשע"ז
אושרית אברג'יל
המצרכים:
3 בצלים גדולים חתוכים לרצועות דקות.
5 תפוחי אדמה גדולים.
3 בטטות חתוכות לקוביות.
3 כוסות כרובית חתוכה לפרוסות רחבות.
צרור פטרוזיליה.
6 ביצים.
2 שיני שום קצוצות.
מלח, פלפל שחור וכרכום.
אופן ההכנה:
לטגן את הבצל עד שמזהיב (ואפילו משחים).
לגרד את תפוחי האדמה ולהניח בקערה עמוקה וגדולה.
להוסיף קוביות בטטה ואת הבצל המטוגן יחד עם השמן.
להוסיף פטרוזיליה, תבלינים וביצים.
לערבב היטב וליצוק לתבנית מרופדת בניר אפיה.
במחבת להקפיץ את הכרובית עם שום ושמן זית 3-4 דקות, ולהניח על התערובת.
לכסות ולאפות שעה ורבע-וחצי בחום 190.
לבדוק שהכל רך ולאפות כשהתבנית פתוחה עוד 10 דקות.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות