עוגת גבינה לפסח ומתאימה גם לכל ימות השנה
היא גבוהה, יפה, עסיסית וטעימה - מתאימה לחג הפסח ולכל ימות השנה: עוגת גבינה מוצלחת במיוחד
- אורה ארגוב
- י"ח ניסן התשע"ז
- 5 תגובות
אורה ארגוב
6 חלבונים.
1 כוס סוכר.
מקציפים בקערה.
6 חלמונים.
3 גבינה 5%.
1 שמנת חמוצה.
4 כפות קורנפלור(לאוכלי קטניות)/או
קמח תפו"א.
3 כפות אינסטנט וניל.
גרידת לימון.
1 סוכר וניל.
לערבב את כל החומרים, להוסיף חלבונים מוקצפים לתערובת הגבינה מלמעלה למטה בצורת עטיפה. לשים נייר אפיה משומן בתחתית תבנית ומסביב לשפוך את התערובת.
להכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות ל-15 דקות ראשונות ולהוריד ל- 160 מעלות למשך 3/4 שעה. התבנית (24).
להשאיר את העוגה בסיום האפייה לעוד שעה לצינון בתנור עם מגבת על דלת התנור.
לציפוי:
1 שמנת מתוקה.
שארית האינסטנט פודינג.
חצי כוס חלב.
3 כפות סוכר.
להקציף הכל לקרם ולמרוח מעל העוגה.
אפשר לזלף מלמעלה ריבת חלב.
בהצלחה.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 5 תגובות