רשת ביגה מעניקה מתכון בראוניז כשר שלא ניתן להפסיק לאכול
רשת קפה ביגה חוגגת את חג הפסח בליווי מנות כשרות טעימות ובריאות עם חומרי גלם איכותיים, ומעניקה מתכון לקינוח בראוניז כשר לפסח על בסיס קמח תפוחי אדמה
- בחדרי חרדים
- ט"ז ניסן התשע"ז
קינוחי חג הפסח מעלים סימני שאלה רבים כגון: באילו מנות ניתן להמיר את הקמח לסוג אחר? לאיזה סוג כדי להמירו על מנת שטעם המנה יישאר קרוב למקור? וכמובן שאלת השאלות אילו מרכיבים יכבידו באופן זעום על קיבתנו, לכן כאשר מחליטים להמיר מתכון רצוי לבחור במתכונים שהמרכיב העיקרי שלהם אינו מתבסס על קמח, לבחור בתחליף שאינו דומיננטי בטעמו או לחילופין שישתלב היטב אם שאר המרכיבים ולבסוף השתדלו לשלב את הארוחה עם ירקות רבים בעלי סיבים תזונתיים שיעזרו לעיכול.
בראוניז כשר לפסח
מרכיבים (12 בראוניז גדולים):
400 גרם שוקולד.
400 גרם חמאה.
550 גרם ביצים.
400 גרם סוכר.
50 גרם קמח תפוח אדמה.
50 גרם קוקוס לבן.
50 גרם אבקת שקדים.
10 גרם אבקת אפייה.
50 גרם אגוזי מלך.
אופן ההכנה:
מרתיחים מים בסיר ולאחר רתיחה מניחים סיר נוסף מעליו בתוך הסיר העליון ממסים שוקולד וחמאה.
בקערה נפרדת מערבבים סוכר וביצים.
כשהחמאה והשוקולד מומסים לגמרי ועדין חמים מערבבים את השוקולד לתוך הביצים ובוחשים היטב.
מוספים את קמח התפוח אדמה, קוקוס, אבקת שקדים ואבקת אפייה, בוחשים היטב, יוצקים ל-2 תבניות של אינגלייש קייק.
מפזרים שברי אגוזים.
אופים כ-40 דק בטמפ' של 165 מעלות.
בתאבון!
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות