י"ד חשון התשפ"ה
15.11.2024

קטן, טעים ויפהפה: צ'ורוס

הם כל כך קטנים ומתוקים - בתמונה הצעת הגשה יפהפייה

צ'ורוס - הצעת הגשה. צילום: גילה מוגמי
צ'ורוס - הצעת הגשה. צילום: גילה מוגמי

 


לצ'ורוס:

1 כוס מים.
100 גרם מחמאה.
3 כפות סוכר.
1/4 כפית מלח.
2 סוכר וניל.
כוס גדושה קמח.
3 ביצים.

אופן ההכנה:

לשים בסיר על הגז.
מים.
מחמאה.
סוכר.
סוכר וניל.
מלח.

כשהכל הופך לתערובת נוזלית, להוסיף את הקמח ולערבב במהירות היטב שלא ישארו גושים.
להעביר למיקסר לוו גיטרה ולערבב כדקה על מהירות גבוהה עד לקירור הבצק ואז להוסיף את הביצים בהפרש של 20 שניות אחת מהשניה עד שמתקבלת תערובת סמיכה.
להעביר לשקית זילוף.
לזלף על נייר אפיה צורה של כדור (בגודל שרוצים).
להעביר למקפיא לרבע שעה לאחר מכן לטגן בשמן עמוק עד שמשחים.
כשמוכן לגלגל בסוכר וקינמון.

מתכונים גילה מוגמי אוכל צורוס

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}