סיגרי פיצה מעלי לזניה
ברוב הבתים עסוקים בימים אלו בחיסול שאריות והארוחות מורכבות מזני אוכל שונים שביום רגיל לא היו נכנסים יחד לאותה צלחת - רעיון סיגרי פיצה מעלי לזניה דווקא מאוד הגיוני ונראה טעים
- רבקי צוובנר
- ז' ניסן התשע"ז
רבקי צוובנר
מצרכים:
עלי לזניה.
שמן זית.
בצל.
עגבניה.
שום.
פלפל שחור.
מלח.
אורגנו.
אבקת שום.
קטשופ/רסק עגבניות.
זיתים.
גבינה צהובה.
שומשום.
וכל תוספת שבא לכם.
אופן הכנה:
מבשלים דקה או שתיים את העלים עד שאפשר לגלגל אותם, ומסננים במים קרים.
קוצצים בצל, מטגנים במחבת עם שמן זית.
מוסיפים שיני שום פרוסות ועגבניה קצוצה, תבלינים, קטשופ.
ממשיכים בטיגון עוד שתיים שלוש דקות.
מורחים בתבנית שמן זית. פורסים על השיש נייר אפיה (כדי לצמצם לכלוך) ועליו את העלים. באמצע לאורך העלה מפזרים רוטב, מעל את הזיתים וקרעים של גבינה צהובה.
סוגרים, מסדרים בתבנית. מורחים מעל שמן זית ושומשום.
אופים בחום בינוני למשך עשרים דקות.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות