דייסת פודינג וניל ופירות יבשים
אינס שילת ינאי מגישה מתכון חדשני במיוחד וטעים להפליא
- בחדרי חרדים
- כ"ו כסלו התשע"ז
- 1 תגובות
צילום: אפיק גבאי
ל-2 מנות:
1 שקית אינסטנט פודינג בטעם וניל
2 כוסות חלב
1/2 כפית תמצית ווניל
1 כפית גדושה קורנפלור
רבע כוס מים
לעיטור: פירות יבשים חתוכים לרצועות \ קוביות\ דבש\ קינמון
בסיר קטן להניח 2 כוסות חלב ואת אבקת פודינג הווניל, להניח על אש נמוכה ולערבב כשהחלב והפודינג מתחילים להתאחד, להוסיף רבע כוס מים מעורבבים עם כפית גדושה של קורנפלור לתוך התערובת.
לבשל כ- 5 דקות
להסיר מהאש ולעטר בפירות יבשים \ דבש\ קינמון
**באדיבות מועצת החלב**
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות