כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

דייסת פודינג וניל ופירות יבשים

אינס שילת ינאי מגישה מתכון חדשני במיוחד וטעים להפליא

צילום: אפיק גבאי
צילום: אפיק גבאי



ל-2 מנות:

1 שקית אינסטנט פודינג בטעם וניל
2 כוסות חלב
1/2 כפית תמצית ווניל
1 כפית גדושה קורנפלור
רבע כוס מים
לעיטור: פירות יבשים חתוכים לרצועות \ קוביות\ דבש\ קינמון

בסיר קטן להניח 2 כוסות חלב ואת אבקת פודינג הווניל, להניח על אש נמוכה ולערבב כשהחלב והפודינג מתחילים להתאחד, להוסיף רבע כוס מים מעורבבים עם כפית גדושה של קורנפלור לתוך התערובת.
לבשל כ- 5 דקות
להסיר מהאש ולעטר בפירות יבשים \ דבש\ קינמון

**באדיבות מועצת החלב**
דייסת פודינג וניל פירות יבשים מועצת החלב חלב

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}