כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

כמו בילדות אבל משודרג: דייסת שיבולת שועל ופירות יער

אינס שילת ינאי, עם הדייסה שתחזיר אתכם לילדות ותפנק עם תוספת מיוחדת ומשודרגת.

צילום: אפיק גבאי
צילום: אפיק גבאי



דייסת שיבולת שועל ופירות יער:
מתכון ל-2 מנות

מרכיבים
1 כוס קוואקר
2 כוסות חלב
1.5 כף סוכר חום
מעט קינמון

לתוספות:
פירות יער קפואים- להפשיר מעט בטמפ' החדר
זילופי דבש
בננה טרייה

אופן ההכנה:
להרתיח בסיר קטן את החלב, להנמיך ולהוסיף את הסוכר ושיבול השועל, לערבב עד שכל הנוזלים נספגים בשיבולת השועל, כ-5 דקות
להסיר מהאש, לעטר בפירות ובזילופי דבש ולפזר מעל קינמון


**באדיבות ובחסות מועצת החלב**
קינמון דייסה שיבולת שועל

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}