כמו בילדות אבל משודרג: דייסת שיבולת שועל ופירות יער
אינס שילת ינאי, עם הדייסה שתחזיר אתכם לילדות ותפנק עם תוספת מיוחדת ומשודרגת.
- בחדרי חרדים
- ז' כסלו התשע"ז
צילום: אפיק גבאי
דייסת שיבולת שועל ופירות יער:
מתכון ל-2 מנות
מרכיבים
1 כוס קוואקר
2 כוסות חלב
1.5 כף סוכר חום
מעט קינמון
לתוספות:
פירות יער קפואים- להפשיר מעט בטמפ' החדר
זילופי דבש
בננה טרייה
אופן ההכנה:
להרתיח בסיר קטן את החלב, להנמיך ולהוסיף את הסוכר ושיבול השועל, לערבב עד שכל הנוזלים נספגים בשיבולת השועל, כ-5 דקות
להסיר מהאש, לעטר בפירות ובזילופי דבש ולפזר מעל קינמון
**באדיבות ובחסות מועצת החלב**
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות