בריא ומשביע: קציצה על ירקות
חצילים ותפוחי אדמה עם קציצה בפטרוזיליה מרכיבים מתכון נאה לעין וטעים לחיך
- רחלי רוטשילד
- כ"ז חשון התשע"ז
קציצה על ירקות /גילה מוגמי
לחצילים:
לחתוך פרוסות חצילים
בקערה לשים:
ביצה
מלח
פלפל
פפריקה
כמון
לערבב היטב ולשים את החצילים ל 10 דקות שיספגו טעמים ואז לטבול בפירורי לחם ולטגן עד שנהיה רך
לתפו"א:
לערבב בקערה:
שמן זית
מלח
פלפל גרוס
תבלין פילדלפיה
מעט מים
לשים בתבנית ולכסות עם נייר כסף ולאפות כ 25 דקות ואז להוריד את הנייר כסף ולאפות עוד רבע שעה
לקציצות:
בצל קצוץ
פטרוזליה קצוצה
בשר טחון
שום
שמן זית
מלח
פלפל גרוס
כמון
לערבב היטב וליצור עיגולים ולהכניס למקרר ל 10 דקות ואז לטגן כמה דקות
הרכבת המנה:
לשים על הצלחת רוטב צילי /עגבניות חריפות מגורדות
מעל חציל
אחריו תפוא
ואז קציצה
לפזר קצת פטרוזליה ולתקוע קיסם
בתאבון
המתכון הועלה בקבוצה אמהות מבשלות כשר בפייסבוק
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות