כ"ד כסלו התשפ"ה
25.12.2024

סלמון ברוטב אגוז מוסקט ועשבי תיבול

דג לשבת: מתכון להכנת סלמון ברוטב אגוז מוסקט ועשבי תיבול, בכמות מספיקה לשש מנות • בתיאבון

סלמון ברוטב אגוז מוסקט ועשבי תיבול

 

דג לשבת- סלמון ברוטב אגוז מוסקט ועשבי תיבול
מתאים לשש מנות סלמון

החומרים:
1/4 כוס שמן זית
1/3 כוס רוטב סויה
1/2 כוס שמן קנולה
1/2 כפית כורכום
1 כפית אגוז מוסקט
1 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 1 כפות שום כתוש
כוסברה

הוראות הכנה:
לחמם תנור מראש על חום בינוני 180 מעלות.
לערבב את כל החומרים
לשפוך מעל פרוסות הדג
לפזר מעל חבילת כוסברה.

לאפות מכוסה 20 דק ועוד חמש דק לא מכוסה.

לבריאות

סלמון עשבי תיבול מתכון דגים

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}