סלמון ברוטב אגוז מוסקט ועשבי תיבול
דג לשבת: מתכון להכנת סלמון ברוטב אגוז מוסקט ועשבי תיבול, בכמות מספיקה לשש מנות • בתיאבון
- רחלי רוטשילד
- כ"ג חשון התשע"ז
דג לשבת- סלמון ברוטב אגוז מוסקט ועשבי תיבול
מתאים לשש מנות סלמון
החומרים:
1/4 כוס שמן זית
1/3 כוס רוטב סויה
1/2 כוס שמן קנולה
1/2 כפית כורכום
1 כפית אגוז מוסקט
1 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 1 כפות שום כתוש
כוסברה
הוראות הכנה:
לחמם תנור מראש על חום בינוני 180 מעלות.
לערבב את כל החומרים
לשפוך מעל פרוסות הדג
לפזר מעל חבילת כוסברה.
לאפות מכוסה 20 דק ועוד חמש דק לא מכוסה.
לבריאות
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות