עוגיות חמאה ושקדים נימוחות בפה
מתכון קל להכנה וטעים: עוגיות חמאה ושקדים נימוחות בפה • חלבי ובריא
- רחלי רוטשילד
- כ"ג חשון התשע"ז
- 1 תגובות
עוגיות חמאה ושקדים נימוחות בפה
חלבי.
החומרים:
100 גרם שקדים טחונים לאבקה – או שקדים פרוסים
2 כוסות קמח
קורט מלח
1 שקית אבקת סוכר (100 גרם)
200 גרם חמאה רכה (במקור מרגרינה)
כפית תמצית וניל
להגשה: אבקת סוכר
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-160 מעלות. קולים את השקדים במחבת יבשה ומצננים. אם משתמשים בשקדים פרוסים – טוחנים אותם לאבקה. מערבבים את הקמח, אבקת סוכר והשקדים בקערה.
מוסיפים את החמאה והווניל ומפוררים לתערובת במרקם של גריסים. מאחדים לבצק ואוספים לכדור. מגלגלים לכדורים, יוצרים גומה בעזרת האצבע במרכז כל כדור וחורצים את השוליים במזלג סביב סביב. מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים כ-20 דקות. העוגיות צריכות להישאר בהירות.
מצננים מעט ומפזרים בנדיבות אבקת סוכר על העוגיות החמימות.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות