מקרון שקשוקה - הכי יצירתי
ילדים מפונקים? עושים בעיות עם אוכל? אולי המתכון הזה הוא הפתרון היצירתי • המתכון המעולה פורסם בקבוצת הפייסבוק המצליחה אמהות מבשלות כשר>> תהנו גם אתם
- גילה מוגמי, אמהות מבשלות כשר
- כ"ט תשרי התשע"ז
לקרוץ עיגולים קטנים מבצק עלים.
למרוח ביצה ושומשום ולאפות עד שמזהיב.
לשקשוקה לטגן:
עגבניות.
קוביות קטנות של חצילים.
שום.
פלפל ירוק חריף (מי שאוהב).
לרסק כמו פירה.
להוסיף מים רותחים ולערבב היטב.
תבלינים:
פפריקה.
מלח.
פלפל.
פטרוזיליה קצוצה.
רסק עגבניות.
לערבב היטב, להוסיף ביצים ולפזר עליהן מלח ופלפל גרוס.
לסגור עם המכסה ולבשל כ-25 דקות על אש נמוכה.
כשהתבשיל מוכן, לוקחים עיגול בצק עלים, שמים באמצע שקשוקה וסוגרים עם עוד עיגול.
בתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות