מרק כרובית חם לערב סגריר
בחוץ כבר קריר ויש לכם חשק למרק? חשבנו כך ובחרנו עבורכם מתכון קליל למרק טעים ומזין • המתכון המעולה פורסם בקבוצת הפייסבוק המצליחה אמהות מבשלות כשר>> תהנו גם אתם
- שולמית פרנק, אמהות מבשלות כשר
- כ"ח תשרי התשע"ז
- 1 תגובות
אין כמו מרק חם בערב קריר. עונת המרקים נפתחה רשמית.
מטגנים בצל גדול במעט שמן.
מוסיפים שתי כפות קמח.
מים.
פפריקה מתוקה (לצבע).
פלפל.
מלח (אפשר לחכות לסוף הבישול ולהוסיף אם חסר).
חותכים כרובית קטנה לקוביות.
4 גזרים.
2 תפוחי אדמה קטנים.
מוסיפים לסיר, לאחר כחצי שעה בודקים טעמים ומתבלים לפי הצורך, ומבשלים היטב עד שהירקות רכים.
אוכלים, שבעים ונהנים.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות