עוגת תפוחים נהדרת עם טעמי קינמון ושקדים
עוגה יפהפייה וטעימה, עם מגוון טעמים המשתלבים בפה בכל נגיסה • מתכון מתוק לכבוד שבת בראשית
- רחלי רוטשילד
- כ"ו תשרי התשע"ז
המרכיבים מתאימים לתבנית בקוטר 20 ס"מ.
3 תפוחים.
כוס ורבע קמח.
כפית א. אפיה.
3/4 כוס סוכר.
ביצה.
50 גרם מרגרינה מומסת או רבע כוס שמן אם רוצים להחליף.
כפית תמצית וניל.
כפית קינמון.
50 גרם שקדים.
ההכנה:
קולפים את התפוחים, חותכים לרבעים, מוציאים את הגלעינים ופורסים לפרוסות דקות.
בקערה מערבבים את יתר החומרים מלבד השקדים, ושופכים מעל לתפוחים ומערבבים יחד.
מלמעלה מפזרים את השקדים.
שופכים לתבנית משומנת ואופים בחום של 180 מעלות, במשך כשעה.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות