עוגת קרמשניט שתרצו להכין כל שבוע
מפתיע? הקרמשניט שנחתכת בקלות • המתכון המעולה פורסם בקבוצת הפייסבוק המצליחה אמהות מבשלות כשר>> תהנו גם אתם
- הדס שוחט-שמש
- כ"ו תשרי התשע"ז
המתכון לקרם שניט:
500 גרם בצק עלים מרודד.של חברת ינון
1 מיכל שמנת מתוקה.
1 פודינג וניל.
1 כוס חלב.
אבקת סוכר.
לחמם תנור ל200 מעלות.
לשים על אורך נייר האפייה את הבצק עלים ולרדד מעט.לחורר את הבצק בעזרת מזלג.
להכניס לתנור לרבע שעה.
לאחר שמוציאים מורידים ל180 מעלות.מניחים נייר אפיה על הבצק עלים ועליו עוד מגש ומועכים מעט.מחזירים לתנור ל10 דקות.
להוציא מהתנור ולהוריד את התבנית שמעל.ולצנן בטמפרטורת החדר.
לחתוך ל3 חלקים שווים .
לקרם-
להקציף יחד את השמנת מתוקה עם הפודינג והחלב .
החלק האמצעי יהיה למעלה .והפוך.
למרוח קרם על שכבה אחת וליישר .להניח שכבה שניה ולמעוך מעט וליישר בצדדים את הקרם .למרוח מעל שכבה שניה קרם.ומעליו להניח את החלק האמצעי.
לפזר אבקת סוכר.
לשים במקרר למשך כמה שעות
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות