קציצות דגים מדוגמות
האוכל דג ביום דג: חיה גלסטר עם קציצות דגים לעונג שבת אמיתי • המתכון המעולה פורסם בקבוצת הפייסבוק המצליחה אמהות מבשלות כשר>> תהנו גם אתם
- חיה גלסטר, אמהות מבשלות כשר
- כ"ו תשרי התשע"ז
- 2 תגובות
400-500 גרם סלמון קצוץ(רצוי לא טחון, לבקש מהמוכר).
400-500 גרם של דג נוסף (ברמונדי/ לברק/מוסר אחר).
גרד בפומפייה הכי קטנה שני תפוחי אדמה בינוניים ובצל אחד.
להוסיף:
2-3 כפות פרורי לחם.
פפריקה אדומה.
מלח.
אבקת מרק עוף (ממש מעט).
כורכום.
לערבב ולהכין את הקציצות על משטח.
להכין רוטב:
בסיר רחב למזוג שמן זית.
חצי/ ראש שום לפרוס או לחצות את שיני השום.
פפריקה אדומה.
כורכום.
א. מרק עוף.
להוסיף כוס וחצי מים.
להביא לרתיחה קלה ולהכניס מסודר את הקציצות.
הנוזלים צריכים להגיע לחצי גובה הקציצות.
להוסיף לפי הצורך מים/ שמן.
לבשל רבע שעה בערך עד שמוכן.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות