חמין בסילאן - מריחים ריח של שבת קודש
המאכל המרכזי של השבת - חמין, בכל פעם מחפשים מתכון משודרג למאכל היהודי המקורי הזה • המתכון המשובח פורסם בקבוצת הפייסבוק המצליחה אמהות מבשלות כשר>> תהנו גם אתם
- יפית זר, אמהות מבשלות כשר
- ה' תשרי התשע"ז
- 2 תגובות
המתכון הוא פשוט - והריח משגע.
בוחרים כל סוג בשר שאוהבים.
כמה כנפי עוף/רגל.
ראש שום.
בצל גדול.
תפוחי אדמה.
שועעית.
סילאן.
תבלינים.
.
מטגנים את הבצל בשמן עם מעט סוכר עד להשחמה.
מוסיפים לשמן את יתר החומרים ומטגנים עד להשחמה.
מוסיפים 3 כפות סילאן, מלח, פלפל שחור, כמון, עלי דפנה, אבקת שום ומעט קינמון.
מוסיפים מעט מים רותחים לכיסוי ומבשלים 30/45 דקות בערך על אש נמוכה.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות