פחזניות מדהימות לקינוח בארוחת החג
הקונדיטורית מלכי אדלר עם מתכון מנצח להכנת פחזניות עם קרמבל לארוחת החג
- ידיעה אינפורמטיבית
- כ"ג אלול התשע"ו
פחזניות_1
לקרמבל
125 גר' קמח (1 כוס פחות כף)
130 גר' סוכר דמררה (2/3 כוס)
100 גר' מרגרינה רכה
צבע מאכל לבחירה
לפחזניות
250 מ"ל מים (1 כוס מדידה )
קורט מלח
קורט סוכר
65 גר' מרגרינה
130 גר' קמח
3-4 ביצים
לקרם
1 מיכל שמנת מתוקה פרווה
1 אינסטנט פודינג וניל
1 כוס תותים טחונים
• מכינים את הקרמבל
• מערבבים את חומרי הקרמבל במיקסר עם וו גיטרה/מעבד מזון
• מרדדים בין 2 ניירות אפייה לעובי של 5 מ"מ ומקפיאים
• מכינים את הפחזניות
• מחממים תנור ל 160 מעלות
• מרתיחים את הנוזלים , המרגרינה, הסוכר והמלח.
• מוסיפים את הקמח ומערבבים עם כף עץ עד לקבלת כדור בצק הנפרד מהדפנות. מעבירים למיקסר עם וו גיטרה ומערבבים מעט לצינון.
• מתחילים להוסיף את הביצים זו אחר זו.
• אחרי 2 ביצים בודקים את המסה בין שתי אצבעות. מותחים פיסת בצק ואם מתקבל חוט שלא נקרע סימן שהבצק מוכן.
• ואם יש צורך מוסיפים עוד ביצה או חצי ביצה טרופה.
• מעבירים את התערובת לשק זילוף עם צנתר חלק מספר 12 ומזלפים פחזניות על נייר אפיה משתדלים שהפחזנית תהיה שטוחה בלי שפיץ.
• מוציאים את הקרמבל מההקפאה וקורצים עיגולים כחצי ס"מ יותר גדולות מהפחזניות. מניחים עיגול קפוא על כל פחזנית.
• אופים כחצי שעה, תלוי בגודל הפחזנית.
• הכנת הקרם: מקציפים את כל החומרים לקרם יציב ומזלפים לחור בתחתית הפחזנית.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות