פשטידת איטריות עם בקר, כרובית והרבה ירק
אטריות רחבות, בקר, כרובית ועוד הרבה ירקות שיש לכם בבית - מתכון מעולה לפשטידה מקורית • המתכון המשובח פורסם בקבוצת הפייסבוק המצליחה אמהות מבשלות כשר>> תהנו גם אתם
- איילת ממן, אמהות מבשלות כשר
- ט"ז אלול התשע"ו
מבשלים חבילת אטריות רחבות עם כף מלח.
לאחר שמוכן - לסנן ולערבב עם מעט שמן שלא ידבקו.
בינתיים מטגנים בצל גדול עד להזהבה ומוסיפים 300-500 גרם בשר בקר טחון ולפורר עם כף עץ. להוסיף פרחים קטנים של כרובית בינונית, לא מבושלת ולהמשיך להקפיץ יחד.
להוסיף 2 חבילות כוסברה וחבילה שמיר קצוצים (לא לוותר על השמיר, נותן טעם טוב).
לתבל במלח, פלפל שחור גרוס, פפריקה מתוקה בנדיבות, אבקת מרק עוף, כמון.
לערבב את מה שהכנו עם האטריות בקערה גדולה, להוסיף 4 ביצים גדולות, 2 כפות קמח וכף אבקת מרק בצל. לערבב הכל היטב ולהעביר לתבנית פיירקס גדולה משומנת בספריי שמן, להכניס לתנור שחומם על 200 מעלות, בערך 40 דקות - עד שמקבל צבע יפה למעלה.
בהצלחה.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות