חיתוכיות חמאת בוטנים ושוקולד
הן קטנות ויפות - מלאות בטעמי שוקולד וחמאת בוטנים ומתאימות לאירוח מפנק או משלוח לכל אירוע מיוחד • המתכון המשובח פורסם בקבוצת הפייסבוק המצליחה אמהות מבשלות כשר>> תהנו גם אתם
- גילה מוגמי, אמהות מבשלות כשר
- ט"ו אלול התשע"ו
לחיתוכיות:
250 גרם בסקוויטים טחונים.
חצי כוס ממרח חמאת בוטנים.
חצי כוס סוכר.
רבע כוס דבש.
חצי כוס שמנת צמחית.
חצי כוס אגוזים טחונים.
לציפוי שוקולד:
חבילת שוקולד.
חצי מיכל שמנת צמחית.
ההכנה:
לערבב את כל החומרים, לשטח בתבנית אינגליש ולהכניס למקפיא לרבע שעה. להוציא ולשפוך מעל את ציפוי השוקולד - ולהכניס שוב למקפיא לחצי שעה.
בתבנית סיליקון בצורת לב, להמיס חמאת בוטנים, למלא כל לב (אין צורך לשמן)ולהכניס למקפיא להתייצבות.
לחתוך לפרוסות ולקשט.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות