מתכון ללשון - לכבוד שבת קודש
המתכון המשובח פורסם בקבוצת הפייסבוק המצליחה, אמהות מבשלות כשר>> תהנו גם אתם
- חיה גלסטר, אמהות מבשלות כשר
- י"ב אלול התשע"ו
מבשלים את הלשון בסיר לחץ. מקלפים ופורסים כשהלשון קרה.
מטגנים בצל וראשי שום שלמים או חצויים.
מתבלים:
דבש.
יין אדום / רכז רימונים.
פפריקה אדומה.
סויה.
מעט אבקת מרק בצל/עוף.
שמן זית.
מבשלים על אז קטנה עד לאיחוד הטעמים - ומוסיפים את הבשר בצורה מסודרת.
לבשל עוד כחצי שעה (הבשר כבר מבושל ורך מלכתחילה).
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות