קציצות בקר אפויות עם ירקות
משאת נפשה של כל אמא: תבנית אחת ובה ארוחה מלאה כוללת עיקרית ותוספות, לא? • קציצות בקר על מצע ירקות - מתכון מעולה ועונה על הדרישה • מי שרוצה יכולה להוסיף אורז לבן, זה הולך יחד מצוין
- רונית דוד, אמהות מבשלות כשר
- י"א אלול התשע"ו
1/2 ק"ג בקר טחון.
1/2 בצל קצוץ.
פטרוזיליה קצוצה.
6 שיני שום כתושות.
מלח.
פלפל שחור.
פפריקה מתוקה.
כמון.
1/4 כוס מים מעורבבים עם 1/2 כפית סודה לשתיה.
לערבב הכל וליצור קציצות.
במגש לשים פרוסות בצל, פלפל אדום חתוך לקוביות, תפוחי אדמה חתוכים לקוביות, שעועית ירוקה. לסדר מעליהם את הקציצות.
לרוטב: בקערית לערבב 1 כוס מים, מלח, פלפל שחור, 1 כפית כורכום, 2 כפיות אבקת מרק עוף, 1 כפית שום גבישי, 2 כפות פטרוזיליה קצוצה.
לצקת מעל הכל. להכניס לתנור בחום 190 מעלות למשך כשעה.
מצוין עם אורז לבן.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות