לחמניות כוסמין - מתכון
המתכון המעולה הזה נלקח מתוך קבוצת הפייסבוק המצליחה, אמהות מבשלות כשר • יש אנשים שיעדיפו את הקמח המלא, אך לחובבי ונצרכי הכוסמין, הלחמניות יוצאות אווריריות וטעימות
- תיקי שילו, אמהות מבשלות כשר
- ט' אלול התשע"ו
3.5 קמח כוסמין. (כוס זכוכית עם ידית).
1 כוס קמח רגיל.
2 כפות שמרים יבשים.
2 כפות שטוחות סוכר.
חצי כפית מלח.
1.5 כוסות מים פושרים.
לערבב את כל החומרים היבשים, להוסיף מים לסירוגין עד לקבלת בצק מעט דביק ונעים.
אם דביק מידי, להוסיף קמח לפי הצורך.
להתפיח חצי שעה
להוציא כדורים לשיש מקומח, לרדד כל כדור ולגלגל ללחמניה (כמו בתמונה) להתפיח עוד חצי שעה, למרוח ביצה ומעל פיצוחים.
לאפות בחום 180 מעלות עד שמזהיב.
הקמח הזה מאוד עדין, סופג הרבה נוזלים ולכן אם חסר קמח - להוסיף.
1 כוס קמח רגיל.
2 כפות שמרים יבשים.
2 כפות שטוחות סוכר.
חצי כפית מלח.
1.5 כוסות מים פושרים.
לערבב את כל החומרים היבשים, להוסיף מים לסירוגין עד לקבלת בצק מעט דביק ונעים.
אם דביק מידי, להוסיף קמח לפי הצורך.
להתפיח חצי שעה
להוציא כדורים לשיש מקומח, לרדד כל כדור ולגלגל ללחמניה (כמו בתמונה) להתפיח עוד חצי שעה, למרוח ביצה ומעל פיצוחים.
לאפות בחום 180 מעלות עד שמזהיב.
הקמח הזה מאוד עדין, סופג הרבה נוזלים ולכן אם חסר קמח - להוסיף.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות