עוף מתוק ופרחי תפוחי אדמה - מתכון
השילוב של תפוזים, ריבה ולימון, יחד עם תבלינים ופרחי תפוחי אדמה מקוריים, הופך את מתכון העוף הזה למעניין במיוחד • המתכון עלה בקבוצת הפייסבוק המצליחה, אמהות מבשלות כשר - מומלץ לנסות בבית • לכבוד שבת קודש
- נעמי ברוכים, אמהות מבשלות כשר
- ו' אלול התשע"ו
ראשית לוקחים את העוף השלם ומתבלים אותו:
מלח, פלפל שחור, פפריקה חריפה ומתוקה ומכניסים לתנור על חום 180 מעלות למשך ארבעים וחמש דקות - ללא כיסוי.
בינתיים בסיר קטן שמים כוס וחצי מיץ תפוזים איכותי, חצי כוס ריבת משמש, פפריקה חריפה ולימון - מרתיחים עד שהנוזל הופך סמיך.
לאחר 45 דקות מוציאים את העוף מהתנור, מברישים אותו עם הרוטב הסמיך שהכנו, מחזירים לתנור ואחרי רבע שעה שוב מברישים את העוף ברוטב, כך בסך הכל שלוש פעמים.
מי שרוצה להוסיף את פרחי תפוחי האדמה, פורסת דק במנדולין, מתבלת במלח, פלפל שחור ושמן זית, שמה את הפרוסות זו על גבי זו כמו מגדל, ואז שמה בתבנית שקעים ואופה.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות