פטריות ממולאות בבשר בציפוי פנקו
לחובבי הפטריות זוהי מנה מושלמת: גם פטריות, גם מילוי שווה במיוחד וגם פירורי פנקו לפינאלה • לכו תתפנקו - שבת שלום
- אורלי טובולסקי חדד
- ו' אלול התשע"ו
אחד המתכונים הכי מפנקים שתמצאו.
להוציא רגליים ל-10 פטריות גדולות ולהכניס לתנור בחום של 100 מעלות ל-10 דקות.
לטגן 3 בצלים בינוניים קצוצים דק.
להוסיף 6 שיני שום קצוצות.
אחרי שהזהיב להוסיף 350 גרם בשר בקר טחון.
להוסיף את רגלי הפטריות שהורדנו (לקצוץ לפני).
להוסיף עלי תימין ופטרוזיליה קצוצים דק (חופן מכל סוג).
5 כפות פירורי לחם.
מלח, פלפל.
2 כפות רוטב טריאקי.
לערבב היטב.
את הנוזלים בפטריות לשפוך, ולמלא כל פטריה מהמילוי.
מעל לשים פירורי פנקו ולאפות בתנור כרבע שעה בחום של 200 מעלות.
בתאבון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות