"זה נשמע מופרז": הגר"מ שטרנבוך עם בקשה חסרת תקדים
בשיתוף ועד הרבנים
19:13
בשיתוף ועד הרבנים
19:13
בשיתוף לומדים כהלכה
17:00
אחד המתכונים הכי מפנקים שתמצאו.
להוציא רגליים ל-10 פטריות גדולות ולהכניס לתנור בחום של 100 מעלות ל-10 דקות.
לטגן 3 בצלים בינוניים קצוצים דק.
להוסיף 6 שיני שום קצוצות.
אחרי שהזהיב להוסיף 350 גרם בשר בקר טחון.
להוסיף את רגלי הפטריות שהורדנו (לקצוץ לפני).
להוסיף עלי תימין ופטרוזיליה קצוצים דק (חופן מכל סוג).
5 כפות פירורי לחם.
מלח, פלפל.
2 כפות רוטב טריאקי.
לערבב היטב.
את הנוזלים בפטריות לשפוך, ולמלא כל פטריה מהמילוי.
מעל לשים פירורי פנקו ולאפות בתנור כרבע שעה בחום של 200 מעלות.
בתאבון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
מקודם
19.2.25 | 19:31
מקודם
19.2.25 | 16:54
בשיתוף JBH
19.2.25 | 13:56
מקודם
19.2.25 | 22:34
אליקים דהן כתבה מקודמת
19.2.25 | 19:15
אליקים דהן כתבה מקודמת
19.2.25 | 16:51
יוסף אור כתבה מקודמת
19.2.25 | 14:54
אליקים דהן כתבה מקודמת
19.2.25 | 15:38
בשיתוף ועד הרבנים
19.2.25 | 20:34
שלו שינברג
19.2.25 | 19:29
בשיתוף קופת העיר
19.2.25 | 17:55
מקודם
19.2.25 | 16:01
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות