חזה עוף בפסטו - הפלא שלא מתייבש
כולנו חוששים להשתמש בחזה עוף אלא אם כן הוא מגיע כשניצל עסיסי, שכן יש לו נטיה להתייבש • במתכון שעלה בקבוצת הפייסבוק המצליחה, אמהות מבשלות כשר, מספרת נעמי ברוכים על מתכון חזה עוף שלא מתייבש • נסו את זה בבית
- נעמי ברוכים, אמהות מבשלות כשר
- ה' אלול התשע"ו
- 3 תגובות
אחד המתכונים המיוחדים ביותר לחזה עוף. מתאים לכל ארוחה, אירוח ועוד.
חותכים את החזה כמו בתמונה ומשרים במלח, פלפל שחור, לימון, שמן זית, תבלין שווארמה, פפריקה חריפה. תנו לחזה לשרות בתיבול לפחות למשך חצי שעה ואף מעט יותר, במקרר.
מילויים שונים:
בצל קצוץ מטוגן בשמן זית וכורכום - עד להזהבה, ואז מוסיפים פיסטוקים קצוצים וחמוציות. מערבבים כמה דקות ומתבלים באותו התיבול של חזה העוף.
מילוי של פסטו, סחוג, והמילוי בתמונה:
מטגנים רצועות דקות של בצל בשמן זית וכורכום.
מוסיפים שום, רצועות דקות של פלפלים צבעוניים ופלפל חריף ירוק.
מתבלים באותו תיבול.
ממלאים את החזה, אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך רבע שעה ללא כיסוי. מורידים את המעלות ל-180 ומכסים בנייר כסף לעשרים דקות עד חצי שעה.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות