כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

ראש חודש - זמן לפינוקים: רולדת גבינה מעולה

הן יפהפיות, רכות, טעימות וחלביות • אם יש לכן חשק לפנק במשהו מתוק לכבוד ראש חודש, או אפילו ללא כל סיבה מיוחדת, קבלו מתכון מצוין

ראש חודש - זמן לפינוקים: רולדת גבינה מעולה

 

1 ק״ג קמח מנופה.
2 כפות שמרים יבשים.
1 אבקת אפיה.
1/2 כוס סוכר.
1 כוס שמן.
2 כפות אינסטנט פודינג וניל.
3 ביצים.
2 כוסות מים.

ללוש היטב את הבצק ולתת התפחה של כשעה. לחלק את הבצק ל- 4 כדורים, לרדד, למלא, לסמן חתכים משני צדדים - לשים מילו להתחיל לסגור, פעם רצועה מימין ועליה עוד רצועה משמאל עד סוף הרולדה. לתת שוב התפחה עד הכפלה, למרוח ביצה טרופה עם כף סוכר, ולהכניס ללתנור בחום של 200 מעלות כ-20 דקות בערך. מיד כשהמאפים יוצאים מהתנור, להבריש בסירופ.

סירופ:
1/2 כוס מים.
1/2 כוס סוכר.
1 סוכר וניל .
חצי לימון סחוט.
לבשל כ-10 דקות.

מילוי:
500 גרם גבינת כנען.
250 גרם גבינה 5%.
4 כפות סוכר.
1 אינסטנט וניל.
כף קורנפלור.
כוס צימוקים.

יוצאות כ- 4 עוגות גדולות, אפשר להכין גביניות אישיות.

אוכל מתכונים אמהות מבשלות כשר רולדת גבינה ראש חודש

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}