תבשיל תפוחי אדמה וחזה עוף מעניין
תפוחי אדמה, חזה עוף, בצל, גמבה והרבה תבלינים • תבשיל קליל וטעים, מתאים לכל הזדמנות
- איילת ממן, אמהות מבשלות כשר
- א' אלול התשע"ו
4 תפו"א בינוניים.
3 גמבות.
2 בצלים חתוכים לקוביות בינוניות.
לשים מעט שמן זית עם 2 כפות סילאן, מלח, פלפל שחור גרוס, פפריקה מתוקה, כורכום, כמון, אבקת מרק עוף, כוסברה מיובשת - לערבב היטב ולהכניס על נייר אפייה לתנור בחום 200 מעלות למשך כ- 30-40 דקות עד שתפוחי האדמה מתרככים(לבדוק עם קיסם)
בינתיים לנקות 500 גרם חזה עוף לרצועות ולתבל באותו תיבול של תפוחי האדמה, רק עם כף סילאן ולא שתיים. להניח על תפוחי האדמה בתנור ולתת לו 5 דקות אפייה. להפוך את חזה העוף ולאפות עוד כ- 3 דקות. לכבות את התנור ולהוציא שלא יתייבש.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות