פינוקי שוקולד פררו רושה פרווה - מתכון
הייתם רוצים להתפנק עם פררו רושה? מחפשים מתכון כשר ואפילו פרווה? • שלב אחרי שלב, המתכון המלא לפינוק השוקולדי - לאירוח מושלם או פינוק לבני המשפחה
- נאוה כרמון
- כ"ה אב התשע"ו
- 1 תגובות
המתכון המוצלח הזה נלקח מתוך קבוצת הפייסבוק המצליחה, אמהות מבשלות כשר>>
שכבה ראשונה:
100 גרם שקדים.
100 גרם אגוזי לוז.
4 כפות ממרח נוגט.
100 גרם חמאת קקאו.
200 גרם שוקולד מריר להמיס.
לרסק את האגוזים, להוסיף תוך כדי את הנוגט, להמיס חמאת קקאו, לשפוך אותו בזרם דק לתוך האגוזים המרוסקים.
המיקסר עדיין עובד - צריכה לצאת עיסה של אגוזים. היא תהיה די נוזלית - לא להבהל.
לאחר מכן ממיסים את השוקולד המריר ומוסיפים אותו לעיסה שבמיקסר. מערבבים עוד קצת עד שהעיסה אחידה.
מכניסים לשקית זילוף, חותכים את הקצה ומזלפים לתוך השקעים של תבנית הסיליקון. ממלאים חצי מכל שקע. לכל שקע להכניס אגוז לוז - לתת להם זמן להתקשות.
שכבה שניה:
150 גרם צמקאו לבן.
50 גרם שוקולד מריר.
להמיס ולמלא שקעים עד הסוף - שוב לתת להתקשות.
ציפוי:
250 גרם שוקולד פרווה לבן.
50 גרם שוקולד מריר.
לטמפרר, להוציא את הפררו רושה מהשקעים ולצפות. לקשט עם השוקולד הנותר.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות