לכבוד שבת קודש: ממולאים בכל מני צבעים
איך אתם אוהבים את הממולאים שלכם? אורז, בשר, שילוב של שניהם? • מה דעתכם על קישואים, גמבה ועגבניות? • מתכון לכבוד שבת קודש
- ג'ני משולם, אמהות מבשלות כשר
- ט"ו אב התשע"ו
המתכון המוצלח הזה נלקח מתוך קבוצת הפייסבוק המצליחה, אמהות מבשלות כשר>>
את הממולאים שלי אני ממלאת כל מה שבא לי: הפעם מילאתי בקישואים, גמבה ועגבניות.
אורז מבושל חצי בישול.
בשר טחון.
בצל קצוץ.
פטרוזיליה.
מלח, קינמון, פפריקה מתוקה, פלפל שחור, כף רסק עגבניות.
מערבבים הכל יחד וממלאים את הפלפלים.
לרוטב:
בצל קצוץ.
שום.
פלפל שחור, א. מרק עוף, רסק עגבניות, פפריקה מתוקה, קורט סוכר, קינמון, מלח.
מטגנים את הבצל והשום, מניחים את כל הממולאים, בצלחת מערבבים את כל התבלינים עם מים חמים ושופכים מעליהם. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש עד שמתבשל/מתרכך.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות