כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

חורף בריא מתחיל עם קטניות הנמל

למוצרי האיכות של הנמל מצטרפת סדרת הקטניות הטריה והזמינה של קטניות הנמל: חיטה, אפונה, גריסים, עדשים אדומות והלהיט האחרון: תערובת חמין • מיוחד לגולשי 'בחדרי חרדים': מתכון להכנת טשולנט

חורף בריא מתחיל עם קטניות הנמל



החורף בסף, ועמו ניחוחות המרק ובשורה לשוחרי הבריאות, למוצרי האיכות של הנמל מצטרפת סדרת הקטניות הטריה והזמינה של קטניות הנמל.

תוכלו למצוא אותם בכל רשתות השיווק, לשלב אותם בכל מרק ותבשיל שיעלה על שולחנכם.
והכי חשוב ליהנות משפע בריאות וטעם נפלא!

לדברי אילן טרביץ סמנכ"ל חברת הנמל: "אנו עמלים יום וליל להביא לצרכן את המוצר הטוב והאיכותי ביותר במחיר סביר, אנו חיים את השוק, ויודעים לזהות את הצרכים של הלקוח ולהתאים לו את המוצר הטוב ביותר. אנו מודים לצרכנים על האמון שהם נותנים בנו ומבטיחים להמשיך לתת את המרב והמיטב"

הנמל אריזות ושיווק (1984) עוסקת בשיווק, אריזה, יבוא וייצוא של מוצרי מזון, כלים חד פעמיים ועוד. החברה המובילה בתחומה בטיב ובאיכות ואת מוצריה ניתן להשיג ברשתות השיווק ובחנויות בכל הארץ.

אז רוצו מהר, לפני שיתקרר, ושיהיה לכם לבריאות!



מתכון לטשולנט

הרבה סגנונות וגרסאות יש לחמין ולטשולנט, אבל לגרסא הזו בתוספת הקטניות המוצלחות של "הנמל" באמת שאין תחליף!

כמות: 10 מנות

חומרים:
1/3 כוס שמן
1 בצל גדול
3 כפות סילאן
2 כפות פפריקה מתוקה
2.5 כוסות תערובת חמין של "הנמל"
1 כף מלח
1 כף אבקת מרק עוף
1 ראש שום
1 בצל קטן עם קליפה
7 תפוחי אדמה קטנים
2 בטטות קטנות
300 גרם בשר ראש או שריר (מספר 8)
1 פרוסת רגל
ביצים - לפי הצורך

לשקיות:
2 שקיות לצלייה "הנמל"
1 כוס אורז "הנמל"
1 כוס חיטה "הנמל"
2 שיני שום
2 כפיות פפריקה מתוקה
1 כפית מלח
1 כוס מים

אופן ההכנה:

משרים את תערובת החמין והחיטה של הנמל במים למשך לילה.

מחממים סיר רחב וכבד בלהבה גבוהה ומוסיפים את השמן, חותכים את הבצל לקוביות קטנות ומכניסים לשמן החם, מטגנים את הבצל עד שהוא מתחיל להזהיב, מוסיפים את הסילאן והפפריקה וממשיכים לטגן עוד כ5 דקות, מוסיפים את תערובת החמין שהושרתה, מערבבים היטב, מוסיפים את הבשר את האבקת מרק, ואת המלח.

מקלפים את תפוחי האדמה והבטטה.

מכינים את השקיות, מכניסים לכל שקית: כוס אורז, שן שום, חצי כפית מלח, 1 כפית פפריקה, חצי כוס מים. כך מכינים גם את שקית החיטה וקושרים, הקשירה נעשית כ4 ס"מ מעל החומרים.
מסדרים בסיר את התפוחי אדמה, את הבטטות, את השקיות, את הביצים, את פרוסת הרגל, את ראש השום והבצל השלם, יוצקים מים עד לכיסוי ומרתיחים בלהבה גבוהה, משאירים ברתיחה למשך חצי שעה, מחוררים בעזרת סכין חדה את השקיות (2 חורים) מנמיכים ללהבה נמוכה ומבשלים עוד כשעה. מעבירים לפלטה ומכסים בשמיכה או מגבת גדולה.

המעבר לפלטה צריך להיות לאחר רתיחה ולכן אם מכינים את החמין מוקדם או יום קודם יש להרתיח את החמין לפני שמעבירים לפלטה.

שתהיה לכם שבת שלום!



תורה

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 15 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}