סלט/תוספת שעועית ירוקה הכי מעניינת וקלה להכנה
הוא נראה בסך הכל סלט, אך למעשה מדובר בתוספת מעניינת לכל ארוחה, פשוטה או חגיגית, שבת או יום יום • עוד מתכון קליל במסגרת מתכוני תשעת הימים
- חן פלד בוקשפן, אמהות מבשלות כשר
- ח' אב התשע"ו
החומרים:
1 קילו שעועית ירוקה קפואה(להפשיר במים ואז לסנן).
1 ראש שום קצוץ.
כוסברה קצוצה.
1-2 כפות טריאקי.
1-2 כפות סויה.
מלח.
פלפל.
צ'ילי גרוס(מעט מהכל).
שמן לטיגון.
שמן שומשום (ממש נגיעה. הוא דומיננטי מאוד).
3-4 כפות צ'ילי מתוק.
אופן ההכנה:
לטגן בשמן+שמן השומשום את השום הקצוץ עד רגע לפני שהוא משחים.
מוסיפים את השעועית המסוננת ומערבבים. מוסיפים את הרטבים והתבלינים היבשים ומערבבים.
אורך הטיגון צריך להיות קצר, רק ככמה דקות. השעועית צריכה להישאר פריכה ולא רופסת. לאחר הערבוב/הקפצה של השעועית עם התבלינים, לכבות את האש. לתת לזה להתקרר מעט. להוסיף את הכוסברה הקצוצה ולערבב. לפני ההגשה להוסיף את השומשום.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות