פטריות הפלא: גבינות, בצל מטוגן ותבלינים
זו מנה שנראית מעולה, קלה להכנה, טעימה ומרשימה - אין סיבה לא להכין נשנושי פטריות עם בצל מטוגן וגבינות, להנאה מושלמת של בני המשפחה
- הדס מוריה, אמהות מבשלות כשר
- ו' אב התשע"ו
המתכון המוצלח הזה נלקח מתוך קבוצת הפייסבוק המצליחה, אמהות מבשלות כשר>>
את הפטריות רוקנתי, ואת הרגליים שלהם קצצתי.
בינתיים טיגנתי בצל. שמתי בקערה גבינת ריקוטה וגבינה צפתית - אפשר גבינות אחרות, זה מה שאני קניתי.
תיבלתי בשמן זית, מלח, פלפל.
לערבב הכל עם הבצל המטוגן, למלא את הפטריות, לאפות כחצי שעה בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות.
מלמעלה צריך גבינת פרמזן, אני שמתי גבינת גאודה רגילה.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות