כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

פטריות הפלא: גבינות, בצל מטוגן ותבלינים

זו מנה שנראית מעולה, קלה להכנה, טעימה ומרשימה - אין סיבה לא להכין נשנושי פטריות עם בצל מטוגן וגבינות, להנאה מושלמת של בני המשפחה

פטריות הפלא: גבינות, בצל מטוגן ותבלינים

 

המתכון המוצלח הזה נלקח מתוך קבוצת הפייסבוק המצליחה, אמהות מבשלות כשר>>

את הפטריות רוקנתי, ואת הרגליים שלהם קצצתי.
בינתיים טיגנתי בצל. שמתי בקערה גבינת ריקוטה וגבינה צפתית - אפשר גבינות אחרות, זה מה שאני קניתי.

תיבלתי בשמן זית, מלח, פלפל.

לערבב הכל עם הבצל המטוגן, למלא את הפטריות, לאפות כחצי שעה בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות.

מלמעלה צריך גבינת פרמזן, אני שמתי גבינת גאודה רגילה.

אמהות מבשלות כשר פטריות מתכונים תשעת הימים גבינות

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}