עוגת שוקולד טעימה וכמובן קלה להכנה - מתכון
היא מלאה בשוקולד ובפירורי בצק ואין בה מרגרינה • מתכון מתוך קבוצת אמהות מבשלות כשר • שבת שלום
- תהילה שלומוביץ, אמהות מבשלות כשר
- א' אב התשע"ו
- 38 תגובות
המתכון המוצלח הזה נלקח מתוך קבוצת הפייסבוק המצליחה, אמהות מבשלות כשר>>
לבצק פירורים:
3 כוסות קמח.
3/4 כוס סוכר.
ביצה.
אבקת אפיה.
סוכר וניל.
כוס שמן.
לערבב הכל במזלג עד שנוצרים פירורים. לחלק את הבצק לשלושה חלקים, לשטוח שני שליש מהבצק בתבנית חד פעמית בינונית.
לשכבת השוקולד:
100 גרם שוקולד מריר.
2 כפות קקאו.
רבע כוס מים.
רבע כוס שמן.
כפית גדושה נס קפה.
רבע כוס סוכר.
2 ביצים.
לבשל את חומרי השוקולד בלי הביצים עד שנמס לגמרי והתערובת חלקה. להוריד מהאש, לערבב עם הביצים ולשפוך על הבצק.
מהבצק שנותר לפורר פירורים ולפזר מעל השוקולד. להכניס לתנור על חום של 180 למשך כ-20 דקו, אפילו קצת פחות.
כשמתקרר - לחתוך לריבועים.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 38 תגובות