כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

טורטיה במילוי בשר טחון ופטריות ובמילוי ירקות מוקפצים

טורטיה אחת ושני מילויים - רק תבחרו: בשר טחון, פטריות וצנוברים? או ירקות מוקפצים? קבלו את שני המתכונים ותהנו

טורטיה במילוי בשר טחון ופטריות ובמילוי ירקות מוקפצים

 

המתכון המוצלח הזה נלקח מתוך קבוצת הפייסבוק המצליחה, אמהות מבשלות כשר>>

טורטיה במילוי בשר טחון, פטריות וצנוברים:

מטגנים המון בצל, פטריות, צנוברים, בשר טחון, פטרוזיליה.

תבלינים:
מלח.
פלפל.
פפריקה.
תבלין בשר.
מרק עוף.
מעט רוטב סויה.
מטגנים הכל היטב ונותנים לזה להתקרר מעט.

טורטיה במילוי מוקפץ ירקות:

מטגנים בצל, שום, פטריות, גמבה, גזר, פלפל חריף, תירס, פטרוזיליה.

תבלינים:
מלח.
פלפל גרוס.
רוטב צ'ילי.
מעט לימון.
שומשום.
לטגן הכל היטב עד שנהיה רך ולקרר מעט.

לוקחים טורטיה , מניחים את המילוי לא ממש בהתחלה - ושמים אותו פס ישר לרוחב, לא עד הסוף ואז מקפלים משני הצדדים לכיוון המרכז ומגלגלים עד הסוף וסוגרים עם דבק.

לדבק:
כף וחצי קמח.
2 כפיות מים.
לסגור את הטורטיה, לטבול בביצה, פירורי לחם מעורבבים עם שומשום, ולטגן בשמן עמוק כמה שניות מכל צד.

אמהות מבשלות כשר מתכונים טורטיה במילוי בשר אוכל לשבת אמהות מבשלות

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}