טורטיה במילוי בשר טחון ופטריות ובמילוי ירקות מוקפצים
טורטיה אחת ושני מילויים - רק תבחרו: בשר טחון, פטריות וצנוברים? או ירקות מוקפצים? קבלו את שני המתכונים ותהנו
- גילה מוגמי, אמהות מבשלות כשר
- כ"ג תמוז התשע"ו
המתכון המוצלח הזה נלקח מתוך קבוצת הפייסבוק המצליחה, אמהות מבשלות כשר>>
טורטיה במילוי בשר טחון, פטריות וצנוברים:
מטגנים המון בצל, פטריות, צנוברים, בשר טחון, פטרוזיליה.
תבלינים:
מלח.
פלפל.
פפריקה.
תבלין בשר.
מרק עוף.
מעט רוטב סויה.
מטגנים הכל היטב ונותנים לזה להתקרר מעט.
טורטיה במילוי מוקפץ ירקות:
מטגנים בצל, שום, פטריות, גמבה, גזר, פלפל חריף, תירס, פטרוזיליה.
תבלינים:
מלח.
פלפל גרוס.
רוטב צ'ילי.
מעט לימון.
שומשום.
לטגן הכל היטב עד שנהיה רך ולקרר מעט.
לוקחים טורטיה , מניחים את המילוי לא ממש בהתחלה - ושמים אותו פס ישר לרוחב, לא עד הסוף ואז מקפלים משני הצדדים לכיוון המרכז ומגלגלים עד הסוף וסוגרים עם דבק.
לדבק:
כף וחצי קמח.
2 כפיות מים.
לסגור את הטורטיה, לטבול בביצה, פירורי לחם מעורבבים עם שומשום, ולטגן בשמן עמוק כמה שניות מכל צד.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות